Porträtt bild av Frida Gebel ägare av Hindens Eko

En ny start med EFT

Hindens Eko kommer inte att läggas ner som företag utan kommer troligtvis ändra inriktning. Från att ha inspirerat människor till ett hållbart liv gällande produkter så kommer jag istället att inrikta mig mot hållbar hälsa. Under min senaste sjukskrivning (som ännu pågår) har jag äntligen hittat en metod som hjälper mig att hantera oro, stress, ångest och smärta m.m. Metoden heter EFT och står för “Emotional Freedom Techniques”, även kallat “knackning” på svenska eller “tapping” på engelska. Så här förklarar EFT-förbundet vad EFT är för något.

“EFT kan liknas vid en slags psykologisk akupunktur – utan nålar – i kombination med samtal, där känslor och kroppsförnimmelser finns med på samma villkor som orden. EFT har många beröringspunkter med mindfulness, i första hand avspänd närvaro och kärleksfull acceptans. EFT ligger helt i samklang med den nyaste neuropsykologiska forskningen på området.” 

Läs mer om vad EFT är och hur det används på EFT-förbundets hemsida http://www.eftforbundet.se

I höstas gick jag en utbildning i Stockholm för att bli certifierad EFT-terapeut. Detta gjorde jag för att jag vill hjälpa mig själv att må bättre men också för att denna metod måste spridas. Jag har aldrig träffat på någon så här “enkel” metod som är så effektiv. Om du eller någon du känner är intresserad av att testa detta så hör av er till mig på info@hindenseko.se. Under detta året då jag bygger upp min erfarenhet kommer jag att ha mycket rabatterade priser på behandling. Det går utmärkt att behandla via videosamtal. Tveka inte att höra av er om ni är nyfikna. Så småningom kommer jag att bygga om min hemsida lite för att inrikta mig på detta. Detta kommer dock att ske i min egen takt allt eftersom jag orkar och känner för det.

Fortsätt gärna att följa mig i sociala medier såsom Instagram och Facebook. Där kommer jag fortsätta att lägga upp inlägg om odling, hållbara tips och kanske så småningom lite tips om hur man får en bättre hållbar psykisk hälsa. Anmäl er också gärna till Hindens Eko’s nyhetsbrev. Då hänger ni med om vad som händer och sker i företaget.

Åter igen. Tack alla som följt min resa hit och som vill fortsätta att följa mig. Tillsammans är vi starka!

Massa kärlek och värme/

Frida Gebel

Hindens Eko logotyp

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skicka mail till oss