Hej! Här pågår just nu en uppbyggnad av en webbshop och blogg vid namn Hindens Eko.

Jag som skriver heter Frida, och jag brinner för att göra det lätt för människor att välja miljövänliga produkter för hem och trädgård. Av den anledningen skapar jag en webbshop, där man kan köpa allt från ekologiska och giftfria städprodukter till hållbara robusta trädgårdsredskap med livstids garanti.

Som biolog, småbarnsförälder och villaägare är det för mig viktigt att veta att jag gör så liten miljöpåverkan som möjligt när jag städar, tvättar och sköter om min trädgård. Jag vill inte att sjön där jag bor skall förgiftas för att jag inte orkade leta efter miljövänliga ogräsbekämpningsmedel. I dagens samhälle finns lite tid, men ganska mycket kunskap, om man bara letar på rätt ställe. Jag tror att detta stressar många. Man vill göra rätt men man har inte tid och ork. Jag vill därför hjälpa till att sortera ut produkter som man kan använda med gott samvete.

Personlig service tycker jag är extremt viktigt. För att man skall få en så rättvis bild av produkterna jag säljer skall jag sträva efter att göra presentationsvideos av de flesta produkterna i webbshoppen. Man skall känna att jag som säljare står för produkterna jag säljer.

Arbetet med att bygga upp webbshoppen tar sin lilla tid och så länge så hoppas jag att ni kan hålla till godo med lite uppdateringar titt som tätt. Jag ser fram emot dagen då jag öppnar min webbshop.

Ha en skön höst så länge!

Med vänliga hälsningar

Frida, Hindens Eko

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.